آندیا

آندیا

andiya
آندیا

آندیا

andiya

چگونه کباب برگ درست کنیم؟


مواد اولیه:برای 2نفر

کره50 گرم

روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری

پیاز 2 عدد

گوشت نیم کیلو(راسته با قلو گاه گوسفند)

طرز تهیه


  

ابتدا گوشت را بشویید و چربی ورگ و ریشه های آن را جدا کرده وکاملا خشک کنید گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید تا پهن شود و ضخامت  ان به نیم سانت برسد  اگر گوشت بیش از حد ضخیم است می توانید از پهنا به 2 قسمت برش بزنید سپس هر تکه را بکوبید بهترین پهنا برای کباب برگ 4 انگشت است

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با روغن مقداری زعفران ساییده  اب شده  ومقداری فلفل سیاه داخل کاسه بریزید تکه های گوشت را اضافه کنید و روی ان را با سلفون بپوشانید و حداقل 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود پس از زمان لازم گوشت را به سیخ کرده به این صورت که گوشت را روی سطح کار قرار کی دهیم سپس سیخ را ارام ارام  از زیر دست تان وارد گوشت کی کنیم تکه های گوشت باید پس از سی خ کشیدن به هم چسبیده باشد

سیخ را روی حرارت قرار دهید و ای ن طرف و ان طرف کنید تا گوشت کباب شود (بهترین اتش برای کباب ذغال است) کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران ساییده شده مخلوط کنید و همزمان با کباب شدن گوشت ها با برس روی کباب ها بزنید کباب را کستقیم  از روی اتش بر روی برنج قرار دهید ( برنج بهتر از نان است چون کباب  برگ را روی نان قرار دهید زوئ خشک می شود ) کباب برگ را همراه با گوجه  کباب شده برنج لیمو ترش  و جعفری سرو کنید

نکات

1)در صورتی که کباب نرم تری میخواستید می توانید یک قاشق چای خوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید

2)می توانید زمانی که گوشت را به سیخ می کشید مقداری دنبه لابه لای گ.شت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید

3)نمک را پس از به سیخ کشیدن روی گوشت بپاشید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.