جام جم سرا: مواد لازم: شکر: ۲ فنجان، آب: یک فنجان، آب میوه یا نوشابه: یک فنجان، پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری، اسانس یا رنگ خوراکی: به میزان لازم.
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالبهای شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعمهای مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.